Tarım Paket Program

image

Tarım Paket Program

Tarım Paket Programın Amacı

DETAYLARI...

TARIM PAKETİ

Ülkemizde nüfus artış hızının belli bir ivmede olması sebebiyle, tarım ürünlerine talep gün geçtikçe artmaktadır. Tarım yapılabilecek alanların sınırlılığı olduğundan, mevcut arazilerde üretimi arttırmak gerekmektedir.

Özellikle yurdumuzun insanı toprak ile iç içe bir geçmişe ve yatkınlığa da sahiptir. Tarım teknolojisinin gelişmesi ve yeni tekniklerin uygulanmaya başlanmasıyla verimlilik ve ürün kalitesi arttırılabilmektedir. Bu nedenle yanlış uygulamaların önlenmesi, atıl durumda olan veya problemli toprakların yeniden üretime kazandırılması önemlidir. Dolayısıyla tarım alanında yetişmiş ve bilinçli eleman ihtiyacı da artmaktadır.

İnsan sağlığı ve dengeli beslenme düşünüldüğünde tarımsal ürünler kadar hayvansal ürünlerin de oldukça önemli olduğunu söyleyebiliriz. Bu alanda hem üreticilerin desteklenmesi hem de sağlıklı ve verimli hayvanlar yetiştirilebilmesi için devlet teşvikleri de artmıştır. Elbette hayvancılık alanındaki gelişmeler de modern yöntemlerle gerçekleşecektir.

Tüm bu bilgiler ışığında size sunduğumuz eğitim paketi ile daha bilinçli ve donanımlı üreticiler olmanız için sizleri desteklemeyi hedeflemekteyiz.

KİMLER KATILABİLİR

Tarım ve hayvancılıkla uğraşan veya yeni başlayacak, toprağa gönül vermiş herkes eğitim paketimizden yararlanabilir. Kayıt için bir ön koşul bulunmamaktadır.

PAKET İÇERİĞİ

-Arıcılık

-Arı Sütü Üretimi ve Ana Arı Yetiştiriciliği

-Organik Tarım

-Büyükbaş Hayvan Yetiştiriciliği

-Küçükbaş Hayvan Yetiştiriciliği

-Besi Sığırcılığı

-Sürü Yönetimi

-Etlik ve Damızlık Hayvan Yetiştiriciliği

-Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği

-Süt Sığırcılığı

-Topraksız Tarım

-Seracılık

-Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği

-Süt Bitkileri Yetiştiriciliği

-Yem Bitkileri Yetiştiriciliği

SERTİFİKA

Paketimize kayıt yaptırdığınızda, yukarıda yazılı olan tüm eğitim başlıklarından ayrı ayrı olmak üzere toplamda 15 adet belgeye sahip olacaksınız.Kurs sonunda online olarak katılacağınız sınavdan sonra belgeleriniz E Devletinize yansıyacaktır.